Nå tar vi opp kampen med Norges største bloggere (løgnaktig tittel)

For å registrere seg på blogglisten.no, som tar mål av seg til å rangere Norges største blogger målt i antall unike brukere og sidevisninger, må man legge ut en kode i et innlegg på egen blogg.

Formålet med dette innlegget er altså å bli registrert på den blogglista, sånn at vi på sikt kan ta opp kampen med fotballfruene, komikerfruene, Sophie Elise og alle de andre som higer om oppmerksomheten.

Motivasjonen i Tekstgården er på topp.

– Vi skal banke dem, klore dem og lage kunstgjødsel av dem, sier gartner Ginny.

– Jeg elsker pølser, men det de skriver, er bare pølsevev, sier en litt mer diplomatisk hovmester Theo.

I motsetning til fotballfrue og andre bloggere nekter han å ta betaling for å skrive pent om annonsører. Med mindre det er snakk om pølser, da.

– Ja, hvis Leif Vidar eller kanskje Gilde kommer med pølsefristelser, da blir det vanskelig å si nei, sier Theo. Han er også svak for leverpostei, hvis Stabburet eller andre skulle få en glup idé.

Komikerkatten Weasley ville nok vanligvis ha kommet med en syrlig kommentar i retning Norges mest leste bloggere, men han var utilgjengelig for kommentar (han var øverst i gardinstengene, opptatt med å øve på et akrobatisk nummer og helt uvitende om at han snart skal kastreres).

Klar til kamp. Hovmester Theo (nede til høyre), gartner Ginny (midten) og daglig leder Rune (øverst) spisser blyanten (og snutene) i kampen om oppmerksomheten. Foto: Elene Martinsen, Tekstgården (c)
Klar til kamp. Hovmester Theo (nede til høyre), gartner Ginny (midten) og daglig leder Rune (øverst) spisser blyanten (og snutene) i kampen om oppmerksomheten. Foto: Elene Martinsen, Tekstgården (c)

Tittelen lyver litt.

Vi kommer nok neppe til å konkurrere om leserne til de nevnte bloggerne over.

Vi har heller som mål å tilby deg et lite innblikk i hvordan det er å drive egen bedrift, hvordan det er å bo (og være sjølberget) på landet, hvordan man kan gjøre teksten bedre, og ellers vil vi skrive om det vi snubler over av inspirasjon og ny kunnskap.

I starten vil vi bruke mest tid på å gjøre andres tekster bedre eller mer tilgjengelige, gjennom språkvask, korrektur eller oversettelser.

Vi kommer imidlertid til å oppdatere nettsida hyppigere etter hvert, både med nyheter om det vi driver med, men forhåpentligvis også med interessevekkende artikler som ikke bare handler om oss eller firmaet vårt.

Både Elene og jeg er utdannede journalister og skrivende mennesker. Derfor kommer vi til å skrive selv med jevne mellomrom. Elene har også studert blant annet foto og litteratur, og jeg har studert kunsthistorie og russisk språk og litteratur. Vi har et bredt interessefelt!

Når vi flytter til Telemark, blir det forhåpentligvis bedre tid til å lese. Bli derfor ikke overrasket hvis det kommer noen gode tips til bøker du kan lese også.

Har du tips til hva vi bør skrive om? Send oss en e-post, da vel!

(Under er koden vi er nødt til å lime inn i innlegget for å bli registrert på blogglisten.no.)

<div id=»687C60D4-1F17-4593-9FF0CFB4DDBD4D30-D737F150-1615-4691-952B5EDE46B70826″></div>

PS! Dette fungerte for øvrig ikke for å registrere seg på blogglisten.no. Koden må stå i et eget innlegg uten så mye fjas rundt. Og hvis du bruker WordPress, må du i tillegg fjerne html-delen av koden og kun bruke tall- og bokstavene innenfor anførselstegnene.

Blogglistenhits


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s