Du har yppet med feil gardskjerring!

Det er det frekkeste! Tekstgården utsatt for svindelforsøk etter tre uker i drift!

Tøff mot de tøffe: Partysvenskesvindleren har fått en ny hovedfiende i gardskjerringa. Foto: Rune S. Alexandersen/Tekstgården (c)
Tøff mot de tøffe: Partysvenskesvindleren har fått en ny hovedfiende i gardskjerringa. Foto: Rune S. Alexandersen / Tekstgården (c)

Den sindige husbonden håndterte saken på en særdeles profesjonell måte: avslørte svindleren og utførte sin plikt som journalist ved å advare andre. Men for den fyrige gardskjerringa er det bare én ting som gjelder: HEVN.

Svindlerfrekkasen aner neppe hvem han har lagt seg ut med. Hans nye hovedfiende får stadig høre at hun har et «søreuropeisk» temperament. Hans nye hovedfiende har blitt omtalt som «Norwegian nazi» på Facebook. Hans nye hovedfiende har brukt en hel taxitur fra Nydalen til Oslo sentrum på å skrike i trynet til en patetisk, liten fyr som fikk ei av venninnene til søstera hennes til å begynne å grine. Hans nye hovedfiende er Gardskjerring!

Svensken, som bare ville ha et bekreftende «ok» på sms (slik at han kunne sende Tekstgården en faktura på nesten 4000 kroner), fikk så mye, mye mer:

«Vi takker for deres henvendelse tidligere i dag! Alle som kontakter Tekstgården via telefon, registreres automatisk med et kundeabonnement som fornyes årlig med mindre dette sies opp innen tre uker. Prisen per år er 9.996 norske kroner eks. mva og inkluderer alle tjenester. Abonnementet inkluderer også medlemskap i vårt fordelsprogram, et ukentlig besøk av en kvitrende kanarifugl klokken fem på syv (på morgenen) og et gratis opphold på vårt spa- og treningshotell i Syria. NB! Vi spanderer kun reisen den ene veien. Hjemreisen må finansieres på egen hånd. Du vil også daglig motta ti sms-er med informasjon om vårt fordelsprogram. For å melde deg av denne sms-tjenesten, send JEG ER EN PARTYSVENSKESVINDLER til dette nummeret. Vi ønsker deg en god helg og håper du får god nytte av abonnementet! Med vennlig hilsen Tekstgården AS»

Da svensken ikke lot høre fra seg, plukket gardskjerringa opp sin telefon og sendte ham et uimotståelig tilbud:

«Vi takker for at du har registrert deg med et kundeabonnement hos Tekstgården AS med en årlig medlemskontingent på 9996 norske kroner. Det er en glede å meddele at alle våre medlemmer også automatisk registreres som sponsorer av bloggen «Gardskjerring». Sponsorbeløpet er på 15 000 norske kroner i året, og sponsoravtalen fornyes årlig. Som takk for støtten vil du daglig motta fem separate sms-er som inneholder en vits per sms. Her er noen smakebiter:

Det var en gang to svensker som gikk på en vei. Så sa den ene:

– Titta, en död fågel.

Da ser den andre svensken opp i lufta og sier:

– Var da?

***

Hva sier svenskene når du blåser dem i øret?

Svar: Takk for påfyllet.

***

Svensken og nordmannen satt på en benk. Så spurte svensken:

– Var det ni som fes?

Da svarte nordmannen:

– Nei, jeg gjorde det helt alene.

***

For å melde deg av tjenesten må du drikke en Coca Cola på styrten en regnværsdag, hinke ut på gata med fire klinkekuler i lomma og hjelpe ei dame mellom 77 år og 77 år og ni måneder over gata mens du plystrer den norske nasjonalsangen og gråter oppriktige tårer fordi du er en uskikkelig gutt, før du klatrer opp på taket til den bruneste bygningen du finner, og ruller tre ganger rundt som en liten hund som er vill etter godteri. Dersom det ikke blir fullmåne den samme kvelden som ritualet gjennomføres, må det hele gjentas ved neste fullmåne. Bare da vil utmelding av sponsoravtalen registreres. Vi ser fram til et hyggelig samarbeid!

Med vennlig hilsen Gardskjerring»

Og jeg sier deg, partysvenskesvindler, dette er bare begynnelsen. Du skal få angre sårt på at det var Gardskjerring du valgte å yppe med. Jeg ser fram til å sende deg fem svenskevitser hver eneste dag resten av livet.

Kvesser kniven: Svenskesvindleren har fått gardskjerringa på nakken. (Bildet er tatt i en annen sammenheng.) Foto: Privat
Kvesser kniven: Svenskesvindleren har fått gardskjerringa på nakken. (Bildet er tatt i en annen sammenheng.) Foto: Privat

Blogglistenhits


10 kommentarer om “Du har yppet med feil gardskjerring!

  1. Fantastisk! Gardskjerringa har ordet i behold. 4 klinkekuler i lomma, mellom 77 og 77 og 7 måneder – fullmåne og brun bygning – det er så mye som skal klaffe, men tross alt en del av sponsoravtalen og dermed legitimt.

    Likt av 1 person

  2. Hahahah! Omg så bra…ler så tårene triller her 😉

    Forbaska svindlere altså! Mye stakkars uvitende folk som blir lurt oppi alt mulig.
    (Vært ute for et par selv før eg skjønte hva som foregikk…)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s