Større enn fru Riise

På sporet: Tekstgården tøffer fram og jakter nå på Norges største bloggere. I går var vi nummer 79. Hurra! Foto: Privat
På sporet: Tekstgården tøffer fram og jakter nå på Norges største bloggere. I går var vi nummer 79. Hurra! Foto: Privat

Når et overarbeidet og halvslitent samboerpar på Strømmen passerer deg på lista, da er det kanskje på tide å rope «kriise, fru Riise».

Har det rabla for oss, spør du? Nei, men i går var vi for første gang representert på blogglisten.no, der Norges 200 største bloggere hver dag konkurrerer om å være heitest.

I går var vi Norges 79. heiteste blogg (*fanfare*). Skjermbilde 2015-02-24 kl. 10.05.00 Det plasserte oss blant annet foran Louise Angelica Riise, altså fruen til John Arne Riise. Vi var større enn Rachel Nordtømmes treningsblogg (altså eks’en til Petter Northug), Vibeke Klemetsen (kjent som ihuga yoga-elsker og programleder for Norsk Tipping), Gunnar Tjomlids populære «Saksynt»-blogg og den kjente økonomen Elin Reitan. Vi var heller ikke langt unna Tone Damli (nummer 49), Linni Meister (nummer 65) eller den Hollywood-bosatte treningskjekkasen Cornelis Elander (nummer 68). En trofast leser (takk, Jenny!) har også gjort oss oppmerksom på at vi var plassen bak Paradise-Iselin (hvorfor har ikke vi hørt om henne?). Fattige fem lesere skilte oss.

Populær sak: Vår humoristiske hevn over partysvenskesvindleren og Telefonkatalogen.biz var gårsdagens mest leste sak på Nordlys.no. Foto: Skjermbilde fra Nordlys sin Facebook-side
Populær sak: Vår humoristiske hevn over partysvenskesvindleren og Telefonkatalogen.biz var en av gårsdagens mest leste saker på Nordlys.no. Foto: Skjermbilde fra Nordlys sin Facebook-side

Hvorfor figurerer Tekstgården på denne lista? Jo, vår egen Gardskjerring er blitt en hit!

I går gikk det nyeste innlegget til Gardskjerring som en (liten) farsott i sosiale medier etter at Nordlys skrev om hevnaksjonen mot partysvenskesvindleren.

Dette gjør oss stolte og forteller oss at det faktisk går an å bli noe stort her i livet.

Men det er fortsatt over 10.000 lesere opp til topp 10. Hjelp oss gjerne på veien!

Blogglistenhits


En kommentar om “Større enn fru Riise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s