Nå har vi hoppet i det

BRR! Nå har vi hoppet i det. Vi håper at ringene i vannet blir større og større, og at vi når ut til folk med Tekstgården! Foto: Privat
BRR! Nå har vi hoppet i det. Vi håper at ringene i vannet blir større og større, og at vi når ut til folk med Tekstgården! Foto: Privat

Påska er over. Vi har tømt leilighet, ryddet ut av boder og kjørt utallige mil med bil. Adjø stor-Oslo, hallo Vrådal!

Flyttinga gikk strålende helt til det var et par kilometer igjen av den aller siste kjøreturen. Da dukket det opp en lastebil på den smale grusveien langs Vråvatn. Vi rygget med henger, og bilen stoppet … i den samme hengeren. Bulken var et faktum. Det kan hende at Gardskjerring kommer med en mer utførlig beskrivelse av hendelsesforløpet ved en seinere anledning.

Nå er vi endelig i hus! Det hadde vi ikke klart uten mor Bente og far Gaute, onkel Olav og søster Jenny! Tusen takk!

Etter hektiske dager har vi nå gjenoppstått fra de døde og nyter utsikten til vårt eget paradis ved Vråvatn i Telemark. Det føles veldig som å bo på hytta!

Vi har opplevd vår første fullmåne, sett småkrypene våkne etter vinterdvalen, hørt humla suse og fuglene synge, drukket kaffe i solveggen, jobbet litt, begynt å pakke ut av alle eskene, spist måltider med familien, spilt kort, hørt på radio, grillet pølser og kjørt på oppdagelsesferd rundt Vråvatn. Innerst i Vråliosen er det et nedlagt hotell i sveitserstil. I mange år var det en populær overnattingsplass. Nå står det ubrukt. Det er jo sånne oppdagelser som setter i gang fantasien hos oss!

I dag har vi hatt første offisielle arbeidsdag sammen i Tekstgården AS. Det er deilig å være i gang.

Vi har kuttet navlestrengen og hoppet i det. Det gjorde vi også i går, i Vråvatn. Det var iskaldt, men friskt, eller som Elene sa etter å ha dukket under: «Det gjorde vondt helt inn til hjernen!»

Etter å ha fått hodet over vannet kan vi nå slå fast at det å jobbe herfra, i vårt eget paradis, det gjør godt for hjernen.


6 kommentarer om “Nå har vi hoppet i det

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s