Nå kan du skrive til dyrene våre

TILGJENGELIG: Gartner Ginny (med hatt) har nå fått sin egen e-postadresse (ginny [a] tekstgarden.no). Det samme har daglig leder Rune (rune [a] tekstgarden.no) og de andre ansatte i Tekstgården. Foto: Privat
TILGJENGELIG: Gartner Ginny (med hatt) har nå fått sin egen e-postadresse (ginny [a] tekstgarden.no). Det samme har daglig leder Rune (rune [a] tekstgarden.no) og de andre ansatte i Tekstgården. Foto: Privat
Vi har lenge operert med bare en e-postadresse for Tekstgården AS. Med fem ansatte som har skrivekløe, sier det seg selv at det ble et logistisk mareritt uten like. Det var spesielt utfordrende å holde de tre pelskledte unna tastaturet og felleskontoen. Derfor har vi nå gitt alle de ansatte hver sin e-postadresse. Hvis du har mer seriøse jobbhenvendelser, kan du fortsatt sende e-post til tekstgarden [a] gmail.com eller den nye adressa post [a] tekstgarden.no. Hvis du har henvendelser som de fire andre ikke trenger å lese, kan du sende en hilsen til adressene nedenfor.

  • Faglig leder og språkrøkter Elene treffer du på elene [a] tekstgarden.no.
  • Daglig leder Rune treffer du på rune [a] tekstgarden.no.
  • Hovmester Theo har fått theo [a] tekstgarden.no.
  • Gartner Ginny svarer krasst under ginny [a] tekstgarden.no.
  • Komikerkatten Weasley vitser i vei på weasley [a] tekstgarden.no.

Du finner også kontaktinformasjonen her. OBS! Vi advarer mot flåsete svar fra de tre nederste på lista. Sending av e-poster til dyrene foregår på eget ansvar. Vi tar forbehold om at de ikke sjekker e-posten så ofte. Et eksempel på hva som kan komme ut av munnen på Ginny, finner du her:


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s