– Jeg vet hvem som drepte Olof Palme!

HEIA SVERIGE: I dag er det bare å ta fram det svenske flagget, pojker! Selv har jeg montert et svensk flagg på en grisehale. Illustrasjon: Ginny
HEIA SVERIGE: I dag er det bare å ta fram det svenske flagget, pojker! Selv har jeg montert et svensk flagg på en grisehale. Illustrasjon: Ginny

Hej allihopa!

Grattis med dagen til alle svensker! I dag er det svenska flaggans dag.

Jeg heter Ginny, og dere vet hvem jeg er. Jeg er født i Sverige, men ble kidnappet av min mamma Elene for noen år siden. Nå har de gjemt meg bort på en gård midt i skogen. Uten kjekke pomeraniangutter! (Sorry, Theo!)

For litt siden ble jeg gjort narr av i et latterlig innlegg om Petter Northug. Da ble jeg intervjuet av pappa, men sitatene mine var ikke til å kjenne igjen!

Jeg blir så rasende forbanna, förgrämmad, skitstövel!

LES OGSÅ: Svenske Ginny: – Hetsing av uskyldige landsmenn

Nå har jeg fått meg egen e-post og egen forfatterkonto her på Tekstgården. Derfor har jeg bestemt meg for å ta kontrollen. Og jeg vil begynne med å si at dere har blitt lurt hele gjengen.

Jeg vet hvem som drepte Olof Palme. Men jeg kan ikke si hvem det er. Da kommer jeg til å få både den ene og andre på nakken. Men jeg kan røpe at sønnen hans skal gifte seg neste helg.

Jeg har mye mer på hjertet, men det får komme seinere. Det er viktig å ikke brenne alt kruttet med én gang. Det lærte jeg under krigen.

E-POST: Skriv til meg på ginny [a] tekstgarden.no. Pene svenske grabbar får svar først!

FØLG MEG: Hold deg oppdatert på alt jeg gjør her


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s