Gartnerutstyr til en prinsesse

IMG_5290Hei, jeg heter Ginny. Dere husker sikkert meg. Jeg er svensk, og jeg er gartner og prinsesse. Mange sier at jeg ser ut som en flaggermus, men da blir jeg forbanna, for jeg er en prinsesse. Det er viktig å se ut som en prinsesse når man skal stelle i hagen. Derfor har jeg skaffet meg litt nødvendig utstyr for sommeren på Gjennestad Hagesenter i Stokke i Vestfold.

Vet dere hva det å stelle i hagen kalles på svensk? Å SMÅPULE!!! He-he. Jeg gleder meg til å småpule i hagen i hele sommer!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s