Nytt kontor på låven

I 2015 har vi i Tekstgården levd en omflakkende tilværelse, både som bedrift og mennesker. Etter at vi flyttet fra Sagdalen ved Strømmen på Romerike og til Vrådal i Telemark i april, har vi jobbet fra stua (før sommeren) og kjøkkenet (etter sommeren) i påvente av vårt eget kontor.

• LES OGSÅ: – Det blir jo noe helt annet, da? og Nå har vi hoppet i det

Nå er vi straks på plass – oppe på låven!

Blått, brunt, oransje og sennepsgult

En av de forrige eierne av gården har kledd igjen og isolert et rom i 2. etasje på låven og i tillegg lagt opp strøm og internettuttak nok til en hel hærskare der oppe. Derfor har planen hele tida vært å flytte inn dit.

Men vi vil jo ha det litt personlig.

Veggene har derfor fått ny og lekker blåfarge, taket er malt hvitt, og det er lagt nye og flotte lister. Vi planlegger en blanding av hvite, brune, sennepsgule og oransje detaljer som kontrast mot det lyseblå. Lokalene har stått «klare» til innflytting et par måneder, men vi har ventet på inventaret. Altså kontormøblene. Vi venter fortsatt på kontorstoler og noen lamper, men nå har vi i hvert fall fått skrivebord og panelovn. Så nå kan vi straks ta det i bruk!

Tema: 50- og 60-tallet

Etter hvert skal kontoret også få rekvisitter inspirert av 50- og 60-tallet. Elvis skal blant annet opp på veggen, og vi vurderer jukebox for å sette den rette fredagsstemninga!

Kom gjerne med tips og ideer! Og kjører du forbi, må du gjerne stikke innom.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s