Vest-Telemark har oppdaget oss

TA-oppslag29jan2016
OPPSLAG I TA: Telemarksavisa besøkte oss tirsdag. Det ble et flott dobbeltsideoppslag i fredagens avis. Foto: Elene Martinsen / Tekstgården

Da nesten alle kundene våre holder til i Oslo, har vi så langt gått under radaren i Telemark. Vi har hatt så mye å gjøre at vi ikke har hatt tid til å markedsføre oss noe særlig lokalt.

Nå kan det fort endre seg.

• LES OGSÅ: Referanser

Støtte fra kommunen

13. januar fikk vi innvilget 10 000 kroner i støtte fra Kviteseid kommune for etableringen av firmaet vårt. Kommunen synes Tekstgården er et positivt bidrag til den lokale sysselsettinga. Vi tok jo også med oss to arbeidsplasser til bygda da vi flyttet til Vrådal i april i fjor. Det betyr jo forhåpentlig at vi kan bidra med gode skattekroner til en slunken kommunekasse.

Besøk av lokalaviser

vtb02
VTB: Den hyggelige journalisten Tone Tveit fra Vest-Telemark Blad (VTB) var på besøk hos oss tirsdag. Foto: Rune S. Alexandersen / Tekstgården

Tirsdag hadde vi besøk av både Vest-Telemark Blad (VTB) og Telemarksavisa (TA). Journalist Tone Tveit fra VTB og journalist Tore Skaug fra TA var her i to timer hver, og vi har naturlig nok vært spente på resultatet.

Vi serverte som vanlig vår gulrotkake, noe vi også gjorde da Varden var innom i fjor vår.

kake01
GLUTENFRI GULROTKAKE: Denne gangen byttet vi ut eple med ananas. Foto: Rune S. Alexandersen / Tekstgården

I dag fikk vi første smakebit av besøkene: To sider i TA! Vi tror saken i VTB kommer i helga. Oppslaget i TA har også gjort lokale bedrifter oppmerksomme på at vi eksisterer, og vi er allerede invitert til et uforpliktende møte for å diskutere mulig samarbeid.

Vi gleder oss til å bli en del av det lokale næringslivet på ordentlig, og vi håper vi kan være med på å skape positive ringvirkninger også lokalt.

God helg!

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s