Digger SGO!

Johanna Heggernes Bjørnsund (13): – Skolen for det gode og det onde er den beste boka jeg har lest!

Det er alltid gøy med tilbakemeldinger fra lesere, og spesielt fra lesere av den fornøyde sorten. Johanna Heggernes Bjørnsund fra Horten sier at Skolen for det gode og det onde er den beste boka hun har lest. Hun forteller Tekstgården hvorfor.

Johanna Bjørnsund (13) fra Horten . Foto: Privat
SGO-FRELST: Johanna Heggernes Bjørnsund (13) fra Horten er stor fan av Skolen for det gode og det onde. Foto: Privat

– Den er som et fantasieventyr, men selv om den er eventyraktig, inneholder den logikk. Den har magi og sånt, men den handler mer om vennskap og kjærlighet, det er det som gjør mest inntrykk, sier hun.

Johanna forteller at hun umiddelbart ble hekta og bare måtte lese videre. Det var ikke noe problem å leve seg inn i handlingen, noe som til tider kunne være ganske slitsomt.

– Jeg ble så revet med at da en av karakterene gjorde noe jeg ikke likte, ble jeg dritsur, sier hun.

Selv om Skolen for det gode og det onde for tida er Johannas favorittbok, trekker hun frem én ting som var ganske frustrerende.

– Det eneste som var dumt, var at den sluttet på den måten den gjorde. Jeg var nesten litt desperat etter en bok nummer to, sier hun.

Vi kan trøste Johanna med at det finnes to bøker til i serien, og forfatter Soman Chainani har varslet at nummer fire er på vei. I tillegg settes snart filmen av den første boka i produksjon. Så får vi bare krysse fingrene for at folk her til lands liker boka like godt som Johanna, slik at resten av serien også blir oversatt til norsk.

Har du lest Skolen for det gode og det onde? Send en e-post til elene@tekstgarden.no og fortell hva du synes. Legg gjerne ved et bilde, så legger vi det ut på nettsiden vår!

Les også: Boka «vår» blir Hollywood-film

Les også: Vi har oversatt vår første bok!


2 kommentarer om “Digger SGO!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s