På vei mot neste millionkake

millionkake
MILLIONKAKEN: I månedsskiftet september/oktober passerte vi vår aller første million i Tekstgården AS. Det feiret vi med denne deilige kaken. Foto: Rune S. Alexandersen

I månedsskiftet september/oktober passerte Tekstgården AS én million kroner i samlet omsetning. Hurra!

Milepælen feiret vi med en deilig kake 13. oktober.

Pengene er ikke målet med bedriften, bare en pekepinn på at vi er på rett vei. Vi tenker langsiktig, og vi jobber hardt. Målet er å bygge et solid fundament for oss selv og forhåpentligvis andre i framtiden.

I det siste har jeg hentet mye inspirasjon av en motivasjonsguru og forretningsutvikler som heter Gary Vaynerchuk. Han oppsummerer det vi tenker: Det viktigste er ikke hvor mye penger du tjener, men hvordan du tjener dem.

Han er også veldig opptatt av å ikke tenke så mye, men å bare gjøre det (ikke ulikt Nike).

Etter snart halvannet år i full drift kan vi i hvert fall si at vi har gjort det! Vi har klart å stable på beina vårt eget selskap. Og det fungerer! Det ser ut som en million!

Mange sier at vi har vært tøffe som har turt å si opp to gode jobber, solgt leilighet utenfor Oslo, kjøpt bondegård i Telemark og flyttet hit.

Les også: Nå har vi hoppet i det

Vi kan godt klappe oss selv litt på skuldra. Vi har fått til mye. Men så langt har vi stort sett konsentrert oss om konsulentdelen av byggverket. Vi hjelper andre med tekstene. Så langt har vi rukket å gjøre hundrevis av jobber for nærmere 20 forskjellige kunder.

Vi har vært ganske tøffe. Men hadde vi vært dødsrå, hadde vi bare satset fullt og helt på våre egne drømmer: Skrive bøker og gi dem ut.

Her har vi fulgt et annet av guru Garys praktiske råd (uten å tenke over det): Sørg for å ha en inntekt som betaler utgiftene dine først (konsulentdelen av selskapet for vår del), og jobb med drømmene dine ved siden av i starten. Når drømmene dine begynner å kreve større plass, eller du faktisk kan leve av dem: Sats alt!

Nå skal vi gjøre det. Vi skal skrive mer selv, og vi skal gi ut bøker!

Vi er klare for å sette opp vegg nummer to i selskapet Tekstgården AS: vårt eget forlag. Vi er allerede forlag på papiret, med tilgang på hele 10 ISBN-nummer! Nå gjelder det bare å gi ut noen bøker …

Har du en bokidé du brenner inne med? Send den gjerne til oss.

Hvem vet? Kanskje har vi gitt ut ei bok før neste millionkake kommer på bordet!

Fortsatt god helg!

Les også: Start eget AS på 1,2, 3

Les også: Tekstgårdens første år i tall

Les også: Boka «vår» blir Hollywood-film

theoginnyhoolie
TEKSTGÅRDEN: Theo (f.v.), Hoolie og Ginny på vår egen badeplass ved Lisleodden. Tekstgården i bakgrunnen. Foto: Elene Martinsen

 


En kommentar om “På vei mot neste millionkake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s