SGO engasjerer og frustrerer

Vi har fått en e-post fra nok en leser som elsker Skolen for det gode og det onde! Olivia Daler (12) fra Nordstrand slukte den rått, men begynte nesten å gråte da hun nådde slutten.

olivia-daler-2017-01-15
VIL HA MER: Olivia Daler (12) fra Nordstrand har et brennende ønske om at resten av bøkene i SGO-serien oversettes til norsk. Foto: Privat

Boka var så spennende at jeg ikke klarte å legge den fra meg. Jeg hadde den med meg overalt og leste i den hele tiden, om det så var ved middagsbordet eller når jeg egentlig skulle sove. Jeg likte også godt at boka var så tjukk, for da varte den ekstra lenge. Men det var så dum avslutning – det endte verken godt eller dårlig – og jeg ble så frustrert. Jeg begynte nesten å gråte da jeg ikke kunne begynne å lese neste bok med én gang. Og da pappa og jeg fant ut at bok to og tre bare finnes på engelsk, ble jeg såå skuffa! Dette er uten tvil den beste boka jeg har lest, og jeg håper virkelig at dere oversetter bok to og tre også!

Les hva Johanna Heggernes Bjørnsund (13) synes om boka

Tusen takk for en super tilbakemelding, Olivia! Vi krysser også fingrene for at de neste bøkene i serien kommer på norsk. Og hipp hurra for deg som fyller tolv år i dag – vi håper at dagen blir like magisk som SGO!

Har du lest Skolen for det gode og det onde? Send en e-post til elene@tekstgarden.no og fortell hva du synes. Legg gjerne ved et bilde, så legger vi det ut på nettsiden vår!


2 kommentarer om “SGO engasjerer og frustrerer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s