Tekstgården ansetter Åshild (27)!

Ashild_til_nett
NY ANSATT: Åshild Valebjørg (27) fra Fyresdal er ansatt som språkrøkter i Tekstgården. Det er daglig leder Rune S. Alexandersen godt fornøyd med. Foto: Kristin Vedum

Åshild Valebjørg (27) fra Fyresdal i Vest-Telemark er ansatt på fulltid i Tekstgården. Hun kan jobbe med både nynorsk, bokmål, engelsk og tysk!

Fra mars av blir Tekstgården fire ansatte. Da er Åshild Valebjørg (27) på plass ved sitt nye kontor i Fyresdal Næringshage i hjembygda.

– Åshild er et språktalent som vi gleder oss til å jobbe sammen med. Hun tilfører oss viktig nynorskkompetanse, og i tillegg er hun utdannet oversetter og kan jobbe med engelsk og tysk. Åshild har allerede jobbet litt for Tekstgården som frilanser, og derfor var det gledelig at vi nå kunne tilby henne fast jobb, sier daglig leder Rune S. Alexandersen i Tekstgården.

Valebjørg har en bachelorgrad i engelsk oversetting fra Universitetet i Agder, inkludert ett års utveksling til University of Victoria på stillehavskysten av Canada. I tillegg har hun studert både engelsk og tysk språk og litteratur samt kunsthistorie.

– Jeg har alltid syntes språk har vært moro. Det er veldig positivt og spennende å ha mulighet til å arbeide med dette selv om jeg bor i den vesle hjembygda mi, sier Åshild Valebjørg.

Om du allerede nå vet at du kommer til å trenge hjelp av Åshild, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

PS: Takk til Kristin Vedum i Silva Consult for omvisning og hjelp med kontorplass i næringshagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: